Okulumuz Hakkında

Hasköy Hayrettin Türkölmez Ortaokulu
Hasköy Mah. Hasköy Sk. No 354/A Sarayköy/DENİZLİ
0258 423 10 15
0
https://haskoyhtortaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

1-Okulumuzda ,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Herkes(Öğretmen öğrenci yönetici veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme-yenilenme ve gelişme içinde geçtiğini bilsin. 2-Okulumuzda her veli ,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Bizlere inansın ve güvensin. 3-Okulumuzda her öğrenci ve öğretmenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4-Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 5-Okul içinde ve her yerde herkes kedine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama ilkesine uysun. 6-Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun. 8.Sınıftan mezun olacak öğrencilerimizin öncelikle vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan ve koruyan, çevresindeki olaylara ve gelişmelere duyarlı, akademik açıdan başarılı ve çalışkan bireyler olması.

MİSYON

Biz Hasköy Hayrettin Türkölmez Ortaokulu Olarak, 1-Bütün öğrencilere öğrenmeyi öğrenme becerilerini kazandırmak, 2-Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve bu farklılıkları gözeterek bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ortam hazırlamak, 3-Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, 4-Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek, 5-Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, 6-Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21. yüzyıla hazırlamak için, tüm gücümüzle çalışmaktayız.

BAŞARILAR

HASKÖY HAYRETTİN TÜRKÖLMEZ İLKOKULU/ORTAOKULU, 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLÇE GENELİNDEKİ TÜM ÖĞRENCİLERİ KAPSAYAN BİR YARDIM KAMPANYASI BAŞLATARAK, YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLERİN GİYİM İHTİYAÇLARINI KARŞILAMIŞTIR.2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜBİTAK 4006 PROJESİ YAPMIŞ, YİNE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLÇE GENELİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİN KATILIMI İLE "TEKNOLOJİNİN BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIMI PROJESİNİN KOORDİNATÖR-YÜRÜTÜCÜLÜĞÜNÜ ÜSTLENMİŞTİR.. 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA HASKÖY KÜLTÜR EVİNDE SERGİLENMEK ÜZERE TOPLADIĞI TARİHİ EŞYALARLA "SIFIR ATIKLI TARİH MÜZESİ" OLUŞTURMUŞTUR. 2020/2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN LİSEYE YERLEŞİM BİLGİLERİ: SARAYKÖY ANADOLU LİSESİ:7 MENDERES ANADOLU LİSESİ:7 SARAYKÖY MTAL:7
Öğretmen :8
Öğrenci :64
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1051
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

Başlama:08:30 Bitiş :15:15

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl :27 km İlçe:3 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Hasköy Mah. Hasköy Sk. No: 354/A Sarayköy/DENİZLİ

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları